Over MNBPROFESSIONALS.

MNBPROFESSIONALS bestaat al ruim 10 jaar.

Met Paul Joore als drijvende kracht hebben wij onszelf in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het trainen, coachen en ondersteunen van MKB organisaties. In de periode daaraan voorafgaand hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan bij grotere bedrijven, waaronder ook beursgenoteerde. Daar hebben wij veel geleerd over het inzetten van structuur en focus om grip te hebben en houden op het groeiproces van beter en groter worden. In die volgorde vooral: eerst beter, dan groter.

Alles wat wij doen is 100% gericht op waardecreatie. Vanuit verschillende invalshoeken wel te verstaan. Strategisch, procesmatig, kostentechnisch, kwaliteit van klanten, marketingtechnisch, inzet van medewerkers, sturingsinformatie etcetera. En daarom volgen wij een geïntegreerde management benadering. Om te borgen dat het ultieme doel van organisaties altijd centraal staat. En waardecreatie steeds geborgd is.

Wij zorgen allereerst dat er overzicht is binnen je organisatie. Vanuit het overzicht, altijd inzicht creëren in geleverde prestaties om ervan te leren. En verbeteringen toepassen om sneller te groeien.

Onze aanpak kenmerkt zich door focus op het realiseren van visie en strategische doelstellingen. Wij doen dat door voor houvast te zorgen in de business. Borging dus dat processen zijn afgestemd op het realiseren van strategische doelstellingen en visie. Wij besteden veel aandacht aan het verbinden van mensen, afdelingen en processen. Waarbij we in alles de prestatie van het grotere geheel centraal stellen.

Samen bereik je meer!

%d bloggers liken dit: