Over MNBPROFESSIONALS.

MNBPROFESSIONALS bestaat al bijna 20 jaar.

Met Paul Joore als drijvende kracht hebben wij onszelf in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het trainen, coachen en ondersteunen van MKB organisaties. In de periode daaraan voorafgaand hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan bij grotere bedrijven, waaronder ook beursgenoteerde. Daar hebben wij veel geleerd over het inzetten van structuur en focus om grip te hebben en houden op het groeiproces van beter en groter worden. In die volgorde vooral: eerst beter, dan groter.

Alles wat wij doen is 100% gericht op waardecreatie. Vanuit verschillende invalshoeken wel te verstaan. Strategisch, procesmatig, kostentechnisch, kwaliteit van klanten, marketingtechnisch, inzet van medewerkers, sturingsinformatie etcetera. En daarom volgen wij een geïntegreerde management benadering. Om te borgen dat het ultieme doel van organisaties altijd centraal staat. En waardecreatie steeds geborgd is.

Wij zorgen allereerst dat er overzicht is binnen je organisatie. Vanuit het overzicht, altijd inzicht creëren in geleverde prestaties om ervan te leren. En verbeteringen toepassen om sneller te groeien. Voor de ondersteuning van onze werkzaamheden maken wij gebruik van de Route ICR webapplicatie. Je kunt kosteloos kennis maken met deze online tool via https://app.routeicr.com.

Onze aanpak kenmerkt zich door focus op het realiseren van visie en strategische doelstellingen. En dat alles om jou te helpen om grip te hebben op het realiseren van je ondernemersambitie. Wij doen dat door voor houvast te zorgen in de business. Borging dus dat processen zijn afgestemd op het realiseren van strategische doelstellingen en visie. Wij besteden veel aandacht aan het verbinden van mensen, afdelingen en processen. Waarbij we in alles de prestatie van het grotere geheel centraal stellen.

Samen ga je sneller en bereik je meer!

%d bloggers liken dit: